Lezing | Seminar

Steenschuur 25
2311 ES Leiden
B0.14

De eerste ILS Lunch Seminar van 2017 staat gepland voor maandag 30 januari. Tijdens de ILS Lunch Seminars kunnen alle onderzoekers van de faculteit hun onderzoek presenteren. Het doel is om op een toegankelijke en efficiënte manier op de hoogte zijn van onderzoeken van verschillende onderzoeksprogramma's en instituten. Gedurende een seminar van een uur zullen twee of drie sprekers aan het woord komen

Voor de lunch wordt gezorgd tijdens de seminars die plaatsvinden op elke laatste maandag van de maand (behalve in december). Neem contact op met Alexandra Huisman (a.s.huisman@law.leidenuniv.nl) om je in te schrijven als een spreker bij een ILS Lunch Seminar of om je aan te melden als bezoeker om verzekerd te zijn van een lunch! Bezoek de ILS website voor meer nieuws en activiteiten rondom ILS 2.0.

Met presentaties van Professor Joanne van der Leun over “Crimmigration” en Mr. Dorine Verheij en Mr. Ruben de Graaff over “Direct claims under EU law. The case of regulations”.

ILS