Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Verdiepingscursus Business valuation voor insolventiejuristen/curatoren

  • Jan Adriaanse
  • M.J.R. Broekema MSc RV
  • Drs. R.L.R. Peeters MBV RV
Datum
donderdag 8 december 2016
Tijd

In uw praktijk als insolventiejurist/curator wordt u regelmatig geconfronteerd met bedrijfswaarderingen. Bijvoorbeeld in het geval van een overname, pre-pack of doorstart na faillissement. De vraag is vaak of de geboden dan wel betaalde prijs, gegeven de omstandigheden en beperkt beschikbare tijd, gerechtvaardigd is. In deze cursus worden handvaten geboden om dit te beoordelen, waarmee u in voorkomende situaties met professionele bedrijfswaardeerders en andere stakeholders tot overeenstemming kan komen en/of tegenwicht kan bieden.

Voor meer informatie zie de website van het Juridisch PAO.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.