Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Congres/symposium

The making of an inclusive Leiden University. Do's and Don'ts

Datum
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal C-131

De Universiteit Leiden heeft samen met andere universiteiten in heel Nederland belangrijke stappen gezet om de universiteit tot een meer inclusieve onderwijsinstelling te ontwikkelen. Maar verandering is niet altijd even gemakkelijk. Leiden trekt het voortouw en is niet bang om de kritische vraag te stellen: Wat moeten we echt doen om een inclusieve instelling te worden? U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze ontdekkingstocht. Sprekers en facilitators bieden u een dag vol beleving, inleving en reflectie. Het symposium is hét jaarlijkse moment waarop de Universiteit Leiden de voortgang van het diversiteits- en inclusiviteitsbeleid met u wilt delen en vieren. Een universiteitsbreed evenement met een uitgebreid programma van 13:30 tot 21:00 uur met sprekers en workshops voor studenten, bestuurders, hoogleraren, onderzoekers, docenten en ondersteunend personeel. Om 16:30 uur is de uitreiking van de Van Bergenprijs.