Universiteit Leiden

nl en

Cursus | Informatiebijeenkomst

Information meeting: Understanding Data Management for NWO Veni applications

Datum
dinsdag 13 december 2016
Tijd
Locatie
Universiteitsbibliotheek
Witte Singel 26-27
2311 BG Leiden
Zaal
Vossius zaal (2e etage)

Het Grant Development Team van expertisecentrum Luris voorziet onderzoekers van Universiteit Leiden van kernachtige en doelgerichte informatie en expertise over onderzoeksfinanciering en relevante (beleids)ontwikkelingen.

Doelgroep: deze informatiebijeenkomst is gericht op onderzoekers die een NWO Veni-aanvraag aan het schrijven zijn voor de deadline van 10 januari 2017, of (staf)medewerkers die daarbij een organiserende rol spelen. Fieke Schoots, Vakrefererent bij de Universitaire Bibliotheek zal inzicht geven in wat een Data Management Plan precies inhoudt, wat zal helpen bij he beantwoorden van de vier vragen hierover in het Veni-aanvraagformulier.

Deze bijeenkomst bijwonen? Stuur een e-mail naar: events@luris.nl.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.