Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Seminar

ILS 2.0 Lunch Seminar

Datum
maandag 19 december 2016
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B0.14

Bij de ILS Lunch Seminars zullende gedurende een uur twee of drie sprekers hun onderzoek presenteren. Voor de lunch wordt gezorgd. Na een succesvolle eerste bijeenkomst op 28 november met presentaties van Prof. Ymre Schuurmans, Prof. Peter Rodrigues and Dr. Bastiaan Rijpkema, zal de tweede ILS Lunch Seminar plaatsvinden op 19 december.

De presentaties worden gegeven door Mr. Dirk Broekhuijsen met zijn presentatie “A Multilateral Tax Treaty: Designing an Instrument to Modernise International Tax Law” en Dr. Armin Cuyvers met zijn presentatie “Leave my budget alone? Reconciling EU budget controls with national democracy”.

Neem contact met Alexandra Huisman (a.s.huisman@law.leidenuniv.nl) om je aan te melden als bezoeker om verzekerd te zijn van een lunch! Voor de collega's van het Instituut Publiekrecht is het niet nodig om zich aan te melden voor de lunch van 19 december aangezien zij aansluitend om 12.30 uur een kerstlunch hebben.

Bezoek de ILS website voor meer nieuws en activiteiten rondom ILS 2.0.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.