Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Alumni-activiteit

Jonge Alumni Netwerk - Hoe koop je een huis?

Faculty Club
Rapenburg 73
 Leiden

Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis? Vraag jij je af of kopen iets voor jou is, of dat je misschien beter kunt blijven huren? Wil je weten hoe je met financiële zaken zoals bijvoorbeeld kosten koper en je studieschuld rekening moet houden als je de woningmarkt op gaat?

Kom dan naar het volgende event van het Jonge Alumni Netwerk op 14 december: 'Hoe koop je een huis'!

Wim de Leeuw (rechtenalumnus, makelaar en directeur/eigenaar van het Leidse kantoor 'De Leeuw Makelaardij') en zijn collega Anne Bosma (hypotheekadviseur) staan deze avond klaar om je alle ins en outs te vertellen over het kopen van je eerste huis. Van korte onderhandeltips tot fiscale uitleg: de meest relevante onderwerpen zullen tijdens dit event aan bod komen. Daarnaast is er uitgebreid de tijd om jouw vragen aan deze experts te stellen.

Uiteraard is er zoals altijd ook voldoende gelegenheid tot netwerken en het ontmoeten van andere jonge alumni, die net als jij interesse hebben in dit onderwerp.

18.30 - 19.30 uur: Inloop en buffet met broodjes en soep
19.30 - 20.45 uur: Inhoudelijk programma - Wat komt er kijken bij de aankoop en financiering van je eerste woning?
20.45 - 22.30 uur: Afsluitende borrel

Meld je hier aan.

Dit event is toegankelijk voor alle jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden.
Deelname kost €12,50 (inclusief service- en transactiekosten).

Let op: Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen en vol is vol!