Universiteit Leiden Universiteit Leiden

LUC The Hague Campus
Anna van Buerenlein 301
2594AD Den Haag

Donderdag 8 December wordt op de campus van het Leiden University College (LUC) in Den Haag een informatieavond voor de Gamechanger Academy georganiseerd. De avond is bedoeld voor talentvolle Marokkaans-Nederlandse leerlingen uit 5 VWO die het belangrijk vinden een goede en overwogen studiekeuze te maken om zo het maximale uit hun toekomst te halen.

Op de informatieavond wordt het zogenaamde UniPrep programma van de Gamechangers Academy gepresenteerd. Dit project begint eind januari en duurt drie maanden. Je gaat er aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en krijgt inzicht in de verschillende mogelijkheden om jouw studieloopbaan succesvol te doorlopen. Naast het deelnemen aan trainingen zijn er ook inspirerende speeches en worden deelnemers uitgedaagd door een persoonlijk mentor. Aanmelding voor de UniPrep in Den Haag kan door een mail te sturen naar uniprep@gamechangers-academy.nl. Ben er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Door ruimte te bieden aan evenementen zoals de Gamechanger Academy investeert LUC The Hague in gelijke kansen voor mensen met een diverse achtergrond. Zo neemt LUC ook deel aan de Transvaal Universiteit en geven onze leerlingen les op verschillende scholen in Den Haag. Voor meer informatie over de activiteiten die georganiseerd worden zie http://engagethehague.nl/