Universiteit Leiden

nl en

In de media

Andrea Evers bij Witteman ontdekt

Datum
9 december 2016
Tijd

Gezondheidspsycholoog Andrea Evers over religie en geluk

Prof. dr. Andrea Evers is panellid in de derde aflevering van 'Witteman ontdekt' over religie en geluk, NPO 2 om 21:20. Paul Witteman interviewt één van de voorgangers van de Mozaiek0318-kerk in Veenendaal, en stelt kritische vragen met hulp van panelleden.

Dit is het tweede seizoen van dit programma waarin presentator Paul Witteman op zoek gaat naar geluk, deze keer met als thema 'gelukkiger worden in het dagelijks leven'. Nieuw in deze serie is dat Paul Witteman zelf de aangereikte methoden gaat uitproberen, aldus BNN-VARA.

Andrea Evers zit links in de bank bij de opname van Witteman ontdekt.

 

Witteman ontdekt

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie