Cursus | Workshop

Steenschuur 25
2311 ES Leiden
B036

Studenten van de Universiteit Leiden krijgen op dinsdag 8 november de kans om kennis te maken met de nieuwe webapplicatie JuriBot™. Ontwikkelaar Semlab treedt in samenwerking met het Center for Entrepreneurship and Innovation en biedt een workshop 'Werken met JuriBot™' aan. Een unieke kans vormt het feit dat de applicatie gratis beschikbaar wordt gesteld voor het dagelijkse gebruik, voor alle studenten die aanwezig zijn tijdens de workshop.

Semlab is een innovatief bedrijf dat investeert in het creëren van toonaangevende technologie. Het bouwt applicaties voor op kennis gebaseerde bedrijfsprocessen. Onlangs heeft Semlab een nieuwe applicatie gelanceerd: JuriBot™. JuriBot™ is de eerste Nederlandse intelligente jurisprudentiemachine die jurisprudentie echt transparant maakt. Door de unieke manier waarop de documenten worden ontsloten zijn voorheen onmogelijke zoekopdrachten binnen handbereik. Wie is bijvoorbeeld de beste advocaat of de strengste rechter van Nederland? Op vele vragen omtrent onze omvangrijke jurisprudentie kan nu efficiënt een antwoord gevonden worden.

Ook gebruik maken van de unieke kans om als student met deze nieuwe webapplicatie te mogen werken? Mail naar entrepreneurship@law.leidenuniv.nl om je aan te melden voor de workshop 'Werken met JuriBot™' van Semlab.