Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Vaardigheden - Helder en foutloos formuleren

  • Mw. drs. M. Furth
Datum
donderdag 17 november 2016
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht

Leiden

Hoe vertaalt u juridische onderwerpen voor uw clienten, zonder te vervallen in al te informeel taalgebruik?

Hoe legt u de betekenis van juridische begrippen helder aan leken uit? Hoe zorgt u ervoor dat uw zinnen geen doolhof worden? Welke stijl is het meest geschikt voor processtukken, en welke voor correspondentie met collega’s of met een wederpartij? In deze training krijgt u alle handvatten om adequaat uw schriftelijke stukken te formuleren. U ontvangt tips voor het verbeteren van uw schrijfstijl en oefent direct met de stof zodat deze goed beklijft.

Voor meer informatie zie de website van het Juridisch PAO.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.