Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

TechTalk The world of patents - Insights from key life science players

  • Laura MacDonald (Strategic Partnering Manager, Luris); Richard Gibbs (Patent Attorney, Marks & Clerk); Maria Nichol (Vice President of IP, Galapagos); Ulrike Schmid (Associate Director Patents, Astellas); Andrea Kamage (Patent Group Leader, J&J).
Datum
dinsdag 1 november 2016
Tijd
Heb je je wel eens afgevraagd hoe en waarom patentstrategieën worden ontwikkeld in de immer veranderende wereld van life sciences? Op deze bijeenkomst op het Leiden Bio Science Park komen de huidige patentlandschappen aan bod, gevolgd door presentaties uit de perspectieven van Astellas, Jansen (J&J) en Galapagos evenals van de Universiteit Leiden/LUMC. Na de korte presentaties vindt een paneldiscussie plaats, waarbij het publiek de kans krijgt om vragen te stellen, uitdagingen te deponeren en het debat aan te gaan. Voor diegenen die betrokken zijn in partnerschappen binnen de academia/MKB/grote bedrijven-sfeer kunnen deze inzichten van onschatbare waarde zijn voor het plannen van succesvolle allianties. Graag vermelden in de agenda's van de faculteiten Rechten, FSW, FWN, FGW, FGGA & Arch

Information

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.