Studievoorlichting

Q&A met Young Professionals: Wat kun je allemaal met Staats- en bestuursrecht?

17 november 2016
Met aansluitende borrel

A008

De afdeling Staats- en Bestuursrecht organiseert op 17 november een Q&A met twee Young Professionals. Tijdens deze Q&A-sessie kunnen bachelor- en masterstudenten al hun vragen stellen over studie- en carrièrekeuzes, want: wat kun je eigenlijk allemaal met Staats- en bestuursrecht?

De sprekers zijn Karolina Pill en Joost Westerweel. Karolina Pill is werkzaam als jurist bij de ACM en heeft hiervoor gewerkt als senior consultant bij PwC Nederland. Zij heeft ruime ervaring met het aanbestedingsrecht en de zorgsector. Joost Westerweel is werkzaam als promovendus bij de afdeling Staats- en bestuursrecht en onderzoekt nieuwe vormen van lokale democratie.

Kom langs en ontdek welke kanten je allemaal op kan met de richting Staats- en bestuursrecht!