Universiteit Leiden

nl en

Tentoonstelling

Opening tentoonstelling Hedendaagse grafiek en tekenkunst met boekpresentatie

Datum
zondag 13 november 2016
Tijd
Locatie
Galerie van ARS Aemula Naturae
Pieterskerkgracht 9a
Leiden

Opening tentoonstelling

Jef Schaeps, conservator prenten & tekeningen van de Universitaire Bibliotheken Leiden, opent op 13 november de tentoonstelling 'Hedendaagse grafiek en tekenkunst uit het bezit van de Universiteit Leiden' in ARS Aemula Naturae te Leiden.

Boekpresentatie over rijkdom universitaire kunstverzameling

De tentoonstelling in ARS valt samen met de verschijning van het boek For Study and Delight. Drawings and Prints from Leiden University, dat een overzicht geeft van de collecties van de Universiteit Leiden. Niet eerder werd een zo omvangrijk  boek gewijd aan de rijkdom van de universitaire kunstverzamelingen. Het rijk geïllustreerde boek, uitgegeven door Leiden University Press, wordt gepresenteerd tijdens de opening op 13 november.

Meer informatie: Hedendaagse grafiek en tekenkunst geëxoposeerd

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.