Universiteit Leiden

nl en

Kunst en Cultuur

Midden-Oosten cultuurmarkt

Datum
zaterdag 5 november 2016
Tijd
Locatie
Rijksmuseum van Oudheden
Rapenburg 28
2311 EW Leiden
Zaal
Tempelzaal

Op zaterdag 5 november organiseert LUCIS een cultuurmarkt over het Midden-Oosten in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. De markt duurt van 10:00-17:00 uur en laat jong en oud kennismaken met de verscheidenheid van de Arabische cultuur. Toegang is gratis.

In de prachtige Tempelzaal van het museum kunt u genieten van verschillende activiteiten en workshops voor alle leeftijden. Zo kunnen bezoekers luisteren naar muziek, poëzie en sprookjes uit het Midden-Oosten, en zullen er verschillende kramen staan waar authentieke producten uit het Midden-Oosten te koop zijn. Kom langs en drink een kopje Marokkaanse thee, doe een cursus over mozaïeken, maak kennis met Turkse kalligrafie en leer de grondbeginselen van de Arabische taal!

Programma Cultuurmarkt

 

Deze Midden-Oosten cultuurmarkt wordt mogelijk gemaakt door Aramco. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.