Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Masterclass herstel- en slachtoffergericht werken Mediation in strafzaken in de praktijk

Datum
dinsdag 22 november 2016
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

De masterclass ‘Aan de slag met herstel- en slachtoffergericht werken’ werd de afgelopen jaren gegeven aan advocaten, casemananagers, PIW-ers/coaches motiverende bejegening, behandelcoördinatoren (JJI) en aan management/middenkader en ook aan Officieren van Justie en mediators. In november 2016, tijdens de internationale restorative justice week, wordt deze opleiding ook aangeboden aan de PAO van de universiteit Leiden. 

De masterclass sluit aan op en is voor 2016 opnieuw aangepast aan allerlei actualiteiten rond herstel- en slachtoffergericht werken. Uitgangspunt is jullie eigen werkpraktijk. De masterclass wordt op maat ingericht en aangeboden.

Er wordt daarom ook met een aantal deelnemers van tevoren contact opgenomen. Afname en intekening voor deze masterclasses worden in overleg vastgesteld.

MASTERCLASS Herstel- en slachtoffergericht werken Mediation in strafzaken in de praktijk

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie