Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

LIBC Publiekssymposium 'Onzekere tijden: Struikelblok of springplank?'

Datum
vrijdag 4 november 2016
Tijd

We leven in onzekere tijden. De samenleving lijkt steeds meer gericht te zijn op het beteugelen en beheersen van deze onzekerheid; of het nu gaat om veiligheid, gezondheid, opvoeding of onderwijs. We maken wetten en regels, nemen voorzorgsmaatregelen en stellen commissies in om dit alles te evalueren. Wat we dreigen te vergeten is dat onzekerheid, die hoort bij het onbekende en onverwachte, ook kansen biedt, zowel voor persoonlijke als maatschappelijke ontwikkeling en verrijking. Het Leiden Institute for Brain and Cognition organiseert daarom in samenwerking met de Gemeente Leiden een publiekssymposium op vrijdag 4 november over het thema ‘Onzekere tijden: Struikelblok of springplank’.

Meer informatie op de website van het LIBC.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.