Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Hortus botanicus
Rapenburg 73a
2300 RA Leiden

Voor veel mensen zijn het herkenbare vragen: “Wat ga ik doen nu ik mijn studie heb afgerond” en “Hoe hou ik plezier in mijn werk?”.  Maar wat als het juist deze vragen zijn die je ontzettend boeien en je graag mensen wilt helpen om ze te beantwoorden?

Kom op donderdag 3 november naar de herfstborrel van het Jonge Alumni Netwerk. Maak kennis met mede-alumni, vergroot je netwerk en luister naar het verhaal van Justin Junier (alumnus Psychologie).

Deze herfstborrel heeft een netwerktintje en geeft je uitgebreid de gelegenheid om andere jonge alumni te spreken en nieuwe contacten op te doen. Door middel van een potje Netwerkbingo zul je een hoop nieuwe mensen spreken en vanalles over hen te weten komen.

Justin Junier

Maar voordat de netwerkborrel van start gaat vertelt Justin Junier over zijn stappen sinds zijn afstuderen. Tijdens zijn presentatie geeft hij een inkijkje in zijn achtergrond en vertelt hij meer over zijn eigen bedrijf Superheld.nu. Hiermee helpt hij anderen te ontdekken welke kant ze op willen en hoe ze gelukkig(er) kunnen worden in hun werk. Ook gaat hij in op de uitdagingen die hij tegenkwam (en tegenkomt) op zijn weg naar succes.

Meer info en aanmelden

Tijd 19.00-22.00 uur
Locatie Hortus Botanicus - Orangerie
Kosten € 7,50 (excl. service- en transactiekosten)
Voor wie Jonge alumni v/d Universiteit Leiden (t/m 35 jaar)
Aanmelden De aanmelding is gesloten.
Aanmelden aan de deur kan alleen bij contante én gepaste betaling!

zomerborrel