Universiteit Leiden

nl en

Lezing

HCB College 2: Interventies en maatregelen: Effectief beleid formuleren en uitvoeren

Datum
donderdag 9 maart 2017
Tijd
Serie
ISGA verzorgt colleges over “Veiligheid, Recht en Bestuur”
Locatie
Auberge De Kievit
Stoeplaan 27
2243CX Wassenaar

Onderdeel van de collegereeks 'Veiligheid, recht en bestuur' van het Haags Congres Bureau in Wassenaar. Elke Devroe, universitair hoofddocent bij het Institute of Security and Global Affairs aan de Universiteit Leiden, zal het in deze lezing gaan hebben over het proces van agendasetting in de praktijk, hoe beleidskeuzen tot stand komen en de beleidspraktijk in 22 Europese steden, waaronder Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Brussel

Meer informatie over het evenement vindt u hier. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.