Congres/symposium

Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
C02

De Leidse Biologen Club is bijna jarig en viert dat op en rond 23 november. En niet alleen actieve leden zijn welkom, ook alumni zijn van harte uitgenodigd weer eens langs te komen op hun oude faculteit.

Waarom? De band tussen huidige studenten en alumni is van onschatbare waarde. De studenten hebben veel aan het advies van hun voorgangers. Ook leggen alumni een link tussen het onderwijs, het bedrijfsleven en andere organisaties, die erg waardevol kan zijn. Bovendien heeft alumni er zelf ook profijt van: ze kunnen met andere alumni in contact komen/blijven en zo hun persoonlijke en zakelijke netwerk versterken.

Het programma wordt afgesloten met een borrel in de Science Club vanaf 18:00 uur.

Amanda Tilot - Synesthesia of sound and color
Niels Schiller - Emotional and informative communication
Katharina Riebel - Song and dance in avian mate choice
Hans Slabbekoorn - Sounds of size: the acoustic under water world
Elif Ozcan Vieira - Alarm fatigue
Meertine Laansma - Music therapy

Aanmelden

Aanmelden kan door middel van een mail naar dies@leidsebiologenclub.nl, met daarbij vermelding of u wel of geen gratis lunch wilt. De lunch is gratis voor leden van de LBC en €2,- voor niet-leden.