De wondere wereld van de huur van winkelruimte

24 november 2016
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
B0.41

Op 24 november organiseert Suum Cuique, Mastervereniging voor Civiel Recht, een lezing over de wondere wereld van de huur van winkelruimte. In deze lezing zal de theorie van het huurrecht tot leven komen door een aantal aansprekende praktijkvoorbeelden. Aan bod komen onder andere de V&D kwestie, het verschil tussen kantoor- en winkelruimte en het afwijkend huurbeding.

De lezing zal worden verzorgd door mr. E.P.W. Korevaar, advocaat bij Hoeberechts Advocaten en docent aan de Universiteit Leiden. Hij verzorgt sinds 2013 het profileringsvak 'Huurrecht'.

De lezing vindt plaats om 17:00 in zaal B.041. Na afloop kan er onder het genot van een drankje worden nagepraat in Café Barrera.

Voor overige informatie m.b.t. Suum Cuique, kijk op www.suum-cuique.nl, op de Facebookpagina van Suum Cuique of de pagina van het event.