Universiteit Leiden

nl en

Boekpresentatie

Boekpresentatie 'Een geschiedenis van Zuidoost-Azië'

Datum
vrijdag 4 november 2016
Tijd

Uitgeverij AUP en boekhandel Scheltema nodigen u op vrijdag 4 november om 17:30u van harte uit voor de boekpresentatie van: Een geschiedenis van Zuidoost-Azië van Henk Schulte Nordholt (hoofd Onderzoek KITLV en hoogleraar Indonesische geschiedenis aan de Universiteit Leiden).

Zuidoost-Azië is op het eerste gezicht een regio vol diversiteit. Elf grote en kleine natiestaten, een veelheid aan religies, talen en culturen, en belangrijke geografische en ecologische verschillen lijken dit te bevestigen. In deze eerste Nederlandstalige geschiedenis van dit gebied laat Henk Schulte Nordholt deze diversiteit tot haar recht komen, maar gaat hij ook op zoek naar wat de regio verbindt.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.