Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting | Arbeidsmarkt Café

Arbeidsmarkt Café voor studenten Geschiedenis

Datum
donderdag 24 november 2016
Tijd

Nog geen idee waar je later aan de slag wilt? Twijfel je over het doen van een stage, wil je weten over welke vaardigheden je beschikt als geschiedenisstudent? Of wil jij net als al die andere studenten gewoon eens oriënteren op de wereld na je studie(s)? Kom dan naar het Arbeidsmarkt Café en ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jou.

Na de opening vertellen enkele alumni hoe zij hun baan vonden. Wat ondernamen zij in hun studententijd, wat betekende dat voor het vinden van werk en hoe verloopt hun carrière? Wat werkt wel, en wat niet? Tijdens de borrel, die daarop volgt, kan je al je overige vragen uitgebreid aan hen stellen.

Doelgroep: BA en (Res) MA studenten Geschiedenis

Locatie: n.t.b.

Aanmelden noodzakelijk, via: e.buizer@hum.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie