Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Actualiteiten Mededingingsrecht

  • Mr. C.E. Schillemans
  • Mr. Y. de Vries
Datum
maandag 21 november 2016
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht

Leiden

Het mededingingsrecht blijft zich onverminderd snel ontwikkelen. Ondernemingen die steeds vaker geconfronteerd worden met flinke boetes voor het overtreden van de mededingingsregels of schadevergoedingsacties van afnemers die schade hebben geleden als gevolg van een kartel.

Aan de hand van de fundamenten van het mededingingsrecht - kartelverbod, machtsposities, concentraties en handhaving – behandelen sprekers recente en relevante ontwikkelingen van het Europese en Nederlandse mededingingsrecht. 

Voor meer informatie zie de website van het Juridisch PAO.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.