Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Actualiteiten Jeugdstrafrecht

Datum
donderdag 3 november 2016
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht

Leiden

In een kort tijdsbestek wordt u bijgepraat over de forensisch psychiatrische achtergronden van jeugdige daders, relevante wet- en regelgeving (nationaal en internationaal), jurisprudentie en actuele ontwikkelingen in het jeugdstrafrecht. Tijdens de bijeenkomsten worden de ontwikkelingen door bij uitstek deskundige wetenschappers - tevens met de praktijk verbonden -  geĆÆnventariseerd en in een breder kader geplaatst, waarbij steeds het belang voor uw praktijk voorop staat. Na het volgen van deze cursus bent u volledig op de hoogte van de actualiteiten ten aanzien van alle aspecten van het jeugdstrafrecht!

Voor meer informatie zie de website van het Juridisch PAO.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.