Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Jos Joore - CEO Mimetas

Pieter Gaillard - CEO 2-BBB

Dirk Jan van Drooge- Director Project Management Dr. Reddy's

Theo Groothuizen - former Innovation Counselor India RVO (Rijksdienst voor Ondernemen)

Biotech Partner, Building 1
J.H. Oortweg 21
2333 CH Leiden

Onderzoekers in Leiden hebben een lange traditie om samen te werken met lokale of Nederlandse bedrijven. Dit uit zich in een breed spectrum van verbindingen, van informele connecties, studentenplaatsen en bilaterale R&D-samenwerkingen tot breedvoerige consortiaregelingen met complexe publiek/private financiering.

Luris, het knowledge exchange office van de Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum, ondersteunt het uitbreiden van deze relaties en onderzoekt hoe dergelijke verbindingen tot stand komen of kunnen worden verstevigd. Een initiatief op dit gebied is het TechTalk-programma. TechTalks zijn gericht op  het samenbrengen van de onderzoeksgemeenschap, of het nu academici zijn of werkzaam in het bedrijfsleven.

Deze TechTalk gaat over de wisselwerking van organisaties op het Leiden Bio Science Park met Aziatische tegenhangers, in de context van het hebben van Aziatisch bestuur, het verkrijgen van deals of in samenwerkingen. Het programma biedt presentaties van onderzoekers die Aziatische culturen bestuderen en professionals uit het biotechbedrijfsleven die dagelijks in hun werk te maken hebben met Aziatische culturen. Bekijk het voorlopige programma hier.

Luris organiseert TechTalks samen met Stichting Leiden Bio Science Park, Centre of Expertise Genomics in Leiden Generade, 'Centrum Bioscience en Diagnostiek' (CBD) van de Hogeschool Leiden Boerhaave Nascholing van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). TechTalks zijn bedoeld om onderzoekers van het Leidse Bio Science Park en daarbuiten samen te brengen, of ze nu werken voor bedrijven of voor kennisinstellingen, samen te brengen.

Wilt u komen? Meld u hier aan.