Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Congres/symposium

Seminar ‘Publish for impact’

Science Centre Delft

Ben jij een beginnende of ervaren onderzoeker en wil je weten hoe je onderzoeksartikel maximaal in de schijnwerpers kunt zetten? Op 27 oktober houden Universiteit Leiden, TU Delft en de Erasmus Universiteit een gezamenlijke seminar om je carrièrekansen te vergroten: ‘Publish for Impact’.

Als sprekers zijn aanwezig: Anna Treadway, het hoofd van Scientific Reports, de Open Access megajournal van Springer - Nature,  Ingeborg Meijer van het CWTS dat wetenschappelijke output evalueert en de Leiden Ranking voor universiteiten opstelt, Caroline Edwards van de Open Library of Humanities en valorisatie-expert Robert van der Vooren van de vereniging van universiteiten VSNU. De seminar heeft plaats op 27 oktober, van 14.00-16.30 uur in het wetenschapsmuseum Science Centre Delft. Toegang is gratis, dus schrijf je snel in via www.publishforimpact.nl.