Universiteit Leiden

nl en

Festival

Open Dag op de Leidse Sterrewacht

Datum
zondag 30 oktober 2016
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Bezoek gratis de Oude Sterrewacht, een uniek gebouw met een rijke wetenschappelijke historie. Ongeacht het weer is een bezoek zeker de moeite waard. Volg een van de rondleidingen, bekijk de telescopen of bouw er zelf een van LEGO. Vraag de aanwezige sterrenkundigen het hemd van het lijf en neem zonnevlekken waar door de nieuwe zonnekijker. Er is een show in het mobiele planetarium en voor kinderen zijn er speciale activiteiten.

U bereikt de Sterrewacht te voet via de nieuwe loopbrug over de 5e Binnenvestgracht. Het bouwterrein naast de Sterrewacht is afgesloten.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.