Universiteit Leiden

nl en

Debat

Paneldiscussie Midden-Oosten na de Amerikaanse presidentsverkiezing

Datum
donderdag 27 oktober 2016
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

NGIZ seminar

NGIZ Leiden is de nieuwste afdeling van het Nederlands Genootschap voor Internationale Zaken. Opgericht door drie Leidse alumni en straks dé ontmoetingsplek voor eenieder in de regio Leiden met belangstelling voor internationale betrekkingen. Wij hopen u te kunnen verwelkomen bij de eerste bijeenkomst die zal gaan over de over de rol van de Verenigde Staten in het Midden-Oosten na de presidentsverkiezingen. Waarop baseert de president van de VS zijn keuzes inzake het Midden-Oosten? Kom naar het symposium van NGIZ Leiden en bemerk de belangen. Vanaf 19:00 uur staat de koffie klaar in de Lorentzzaal van de Leidse rechtenfaculteit. Graag tot kijk!

 

Nederlands Genootschap voor Internationale Zaken

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.