Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Capturing papered life at the crossroad of socio-legal studies, ethnography and medical regulation

  • Professor Marie-Andrée Jacob
Datum
vrijdag 21 oktober 2016
Tijd
Locatie
Old Observatory
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden
Zaal
B 1.04

Op 21 oktober gaat de Leiden Socio-Legal Series (LSLS) van start! In deze reeks van 9 lezingen geeft maandelijks een jurist(e) aan de hand van zijn of haar eigen onderzoek aan op welke wijze het rechtssociologisch perspectief – in theoretische en/of methodologische zin – daarbij een rol heeft gespeeld.

De aftrap wordt verzorgd door hoogleraar Marie-Andrée Jacob van Keele University.  De voertaal is Engels. Voor een uitgebreide aankondiging en introductie van de spreker, kunt u terecht op de Engelstalige website.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.