Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Lezing

Capturing papered life at the crossroad of socio-legal studies, ethnography and medical regulation

Professor Marie-Andrée Jacob

Datum
Tijd
Locatie
Old Observatory
Sterrenwachtlaan 11
2311 GPW Leiden
Zaal B 1.04

Op 21 oktober gaat de Leiden Socio-Legal Series (LSLS) van start! In deze reeks van 9 lezingen geeft maandelijks een jurist(e) aan de hand van zijn of haar eigen onderzoek aan op welke wijze het rechtssociologisch perspectief – in theoretische en/of methodologische zin – daarbij een rol heeft gespeeld.

De aftrap wordt verzorgd door hoogleraar Marie-Andrée Jacob van Keele University.  De voertaal is Engels. Voor een uitgebreide aankondiging en introductie van de spreker, kunt u terecht op de Engelstalige website.