Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Actualiteiten Goederen- en Insolventierecht

Datum
donderdag 13 oktober 2016
Tijd

De docent zal de meest actuele ontwikkelingen en belangrijkste jurisprudentie op het snijvlak van goederen- en insolventierecht behandelen. De cursus richt zich op de jurist die in zijn werkgebied zo nu en dan met juridische kwesties te maken heeft zoals kwesties waarin zekerheden een rol spelen bij (voorbereidende) contractkwesties of intrekking van bancaire kredieten als gesprekspartner van zakelijke relaties met banken, of in algemene insolventiekwesties, of zich bij bedrijfsovernames kunnen voordoen of beter te kunnen inspelen op geschillen waarbij financiƫle belangen een rol spelen en om deze goed te kunnen overzien.

Deze cursus is een waardevolle opfrissing en actualisering voor zowel de beginnende als de meer ervaren jurist!

Voor meer informatie zie de website van het Juridisch PAO.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.