Universiteit Leiden

nl en

In de media

Witteman ontdekt

Datum
23 december 2016
Tijd

 

Laura Steenbergen en Saskia Heijnen
Laura Steenbergen en Saskia Heijnen in het Stadhuis van Leiden

Cognitief psycholoog Laura Steenbergen over neurowetenschap en geluk

Deze aflevering van 'Witteman ontdekt' gaat over neurowetenschap en geluk; de rol van bepaalde neurotransmitters, neurofeedback, voedingssupplementen, en aandacht in geluk, etc. Ook te zien in de uitzending op NPO2 is PhD-student Saskia Heijnen, assistent van prof. Bernhard Hommel. 

Hoe u en ik een beetje gelukkiger kunnen worden

Paul Witteman laat zich in de trouwzaal in het stadhuis van Leiden bijpraten en hij houdt de suggesties kritisch tegen het licht. Nieuw in deze serie van het wetenschapsprogramma is dat Witteman zelf de aangereikte methoden gaat uitproberen. 

Witteman ontdekt