Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Opnames Universiteit van Nederland over leugens

Datum
woensdag 7 september 2016
Tijd
Locatie
AIR
Amstelstraat 24
1017 DA Amsterdam

Voor de de Universiteit van Nederland spreken de Leidse hoogleraren Peter Burger en Jaap de Jong over Leugens. Peter Burger bespreekt waarom broodje-aap-verhalen zo hardnekkig zijn. Jaap de Jong vertelt waarom we sommige politici geloofwaardiger vinden dan anderen.

De opnamen zijn op 7 september in Amsterdam. Tijdens deze avond worden in totaal vijf colleges van een kwartier opgenomen, gevolgd door Q&A en een meet en greet met de sprekers. Kaarten kosten 9,95 euro per persoon, bestellen kan via de website van de Universiteit van Nederland. Medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden krijgen 50 procent korting: gebruik daarvoor de kortingscode truth.

Universiteit van Nederland

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.