Alumni-activiteit

Jonge Alumni Netwerk - Blik achter de schermen bij Schiphol

30 september 2016

Altijd al willen weten hoe een grote internationale luchthaven functioneert? Eind september biedt het Jonge Alumni Netwerk je de kans!

Vrijdag 30 september brengen we een ‘werkbezoek’ aan de luchthaven Schiphol. Op het programma staat een uitgebreide introductie over Schiphol, de uitdagingen en de ontwikkelingen in de komende jaren. Ook brengen we een bezoek aan de operationele kant: een kijkje achter de schermen.

We sluiten de middag af met een netwerkborrel, waarbij een aantal (jonge) alumni vertellen over hun carrière voor en tijdens hun betrekking bij Schiphol. Zo zullen onder andere Joery Strijtveen (public affairs) en Jan-Kees Rem (security) een inkijkje geven in hun dagelijkse werkzaamheden. Houd voor de overige sprekers onze Facebookpagina, LinkedIn-groep of website in de gaten.

Wees er snel bij, want deze mogelijkheid krijg je niet snel weer en er is plek voor max. 45 personen.

Meer info en aanmelden

Datum Vrijdag 30 september
Tijd 16.00 - 19.30 uur
Locatie Luchthaven Schiphol (Evert van de Beekstraat 202, Schiphol)
Kosten €12,50 (rondleiding, + netwerkborrel)
Aanmelden De kaartjes voor dit event zijn uitverkocht!

NB. Een geldig ID (paspoort of Europese identiteitskaart) is verplicht om deel te kunnen nemen