Studievoorlichting

2311 ES Leiden
C131

Registratieformulier Master Ondernemingsrecht

Om je direct goed op de hoogte te kunnen houden, hebben wij je contactgegevens nodig. vul daarom direct het registratieformulier van de Master Ondernemingsrecht in en stuur het op met één druk op de knop verzenden. Deze registratie geldt voor alle masterstudenten Ondernemingsrecht (ook die reeds eerder dan 2016-2017 zijn begonnen met de master Ondernemingsrecht). Nb. Deze registratie betreft geen aanmelding voor de masteropleiding of de vakken van de master Ondernemingsrecht. Voor inschrijving voor het onderwijs van de master Ondernemingsrecht: zie de e-studiegids.

Openingscollege 05-09-2016 Master Ondernemingsrecht 1617

Op maandag 5 september 2016 organiseert de afdeling Ondernemingsrecht van de Universiteit Leiden een bijeenkomst ter gelegenheid van de opening van het nieuwe collegejaar van de Master Ondernemingsrecht.

Deze bijeenkomst betreft het openingscollege van het academisch jaar 2016-2017 en aanwezigheid is verplicht voor studenten die starten in 2016-2017 met de master Ondernemingsrecht, studenten die reeds eerder dan 2016-2017 zijn begonnen met de master Ondernemingsrecht maar nog niet gestart zijn met hun masterscriptie en studenten die reeds eerder zijn begonnen dan 2016-2017 met de master Ondernemingsrecht met een nog niet goedgekeurde scriptieopzet.

Tijdens het college wordt informatie verstrekt over de opbouw en inhoud van de master Ondernemingsrecht en het vernieuwde masterscriptietraject. Het definitieve programma zal t.z.t. worden bekendgemaakt op de algemene Blackboard omgeving Master Ondernemingsrecht 1617.

Algemene Blackboard omgeving Master Ondernemingsrecht 1617

Je dient je aan te melden via Blackboard voor de algemene omgeving van de Master Ondernemingsrecht [1617] [ma-ondr].

Indien je vragen hebt over de inhoud van het programma neem dan contact op met de afdeling Ondernemingsrecht via de functionele e-mailbox ondernemingsrecht@law.leidenuniv.nl.