Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Moral auction (Moeremans & Sons)

Datum
zaterdag 17 september 2016
Tijd

Speciaal voor de Nacht van Kunst en Kennis slaat het aanstormende theatergezelschap Moeremans & Sons de handen ineen met hoogleraar Rechtsgeschiedenis Egbert Koops voor een wel heel bijzondere editie van hun morele spel The Moral Auction. Een pop-up veilinghuis waar niet met munten of briefgeld wordt betaald, maar met ethische valuta. Je ruilt een week lang je afval in zee dumpen in voor een eeuwig bruisend libido, gaat langdurig vreemd voor de garantie op pijnvrij sterven of veroorzaakt misschien wel een dodelijk ongeluk voor een eeuwige garantie op de gezondheid van je partner. Eenmaal, andermaal, moreel verkocht!

De voorstelling van Egbert Koops met theatergezelschap Moeremans & Sons speelt van 19:30 tot 20:00 uur en van 22:00 tot 22:30 uur in het Academiegebouw.

Nacht van Kunst & Kennis

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.