Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Master Kick-off en BBQ Staats- en Bestuursrecht

Datum
vrijdag 9 september 2016
Tijd
Locatie
Het Kijkhuis en Café Olivier

Leiden

De afdeling Staats- en Bestuursrecht organiseert weer haar jaarlijkse master kick-off. ’s Middags ontvangen de nieuwe masterstudenten van de afdeling informatie over de master en over de studievereniging Res Publica, waarbij we ook een aan het staats- en bestuursrecht gelieerde film  gaan kijken en bespreken. ’s Avonds vindt er een barbecue plaats voor zowel studenten, medewerkers als alumni van de afdeling.

Master Kick-Off

Het nieuwe masterjaar gaat van start met een vertoning van de film ‘Inherit the Wind’. Jerfi Uzman zal de film op staats- en bestuursrechtelijke wijze introduceren. Dit deel van de Master Kick-off vindt plaats in Het Kijkhuis in Leiden. Daarnaast zullen studenten een uitleg krijgen over de opbouw van de Master. 

De Kick-off BBQ

Vanaf 18:oo uur zal de BBQ en borrel beginnen in Café de Olivier. Tijdens deze BBQ zal een speed-date sessie gehouden worden tussen alumni en studenten. Tijdens deze sessies zullen studenten, medewerkers en alumni op een informele manier kennis met elkaar kunnen maken. Daarnaast is er uitgebreid de mogelijkheid om bij te praten met oud mede-studenten en docenten. 

 Programma:

14.00 ontvangst in het Kijkhuis

14.15 Welkomstwoord door het bestuur van Res Publica

14.30 Welkomstwoord door Ymre Schuurmans (voorzitter afdeling)

14.40 Masterintroductie door Michiel van Emmerik (mastercoördinator)

15.00 Introductie film door Jerfi Uzman

15:30 Vertoning ‘Inherit the Wind’

17:30 Einde film

17:45 Inloop en borrel in de tuin van Café Olivier

18:15 Welkomstwoord door Ymre Schuurmans (voorzitter afdeling) en speeddaten

19:00 Aanvang BBQ   

Aanmelding

Alle programma onderdelen staan open voor studenten, medewerkers en Alumni. Voor alumni van de afdeling Staats- en bestuursrecht kost de barbecue €19,- (exclusief transactiekosten en inclusief 4 drankjes). Studenten betalen €11,50. In verband met de reserveringen en het beperkte aantal plaatsen horen we graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op donderdag 1 september voor 17:00 uur of we op uw komst mogen rekenen. 

 

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.