Alumni-activiteit

Gehele gebouw
een middag terug in
de collegebanken

Sinds 2006 organiseert de Leidse Rechtenfaculteit, in samenwerking met het Juridisch PAO van de Universiteit Leiden, 'Leiden Revisited: een middag terug in de collegebanken'.

Dit najaar vindt dit zeer gewaardeerde "netwerk-evenement" plaats op vrijdag 2 september 2016. Een uitstekende gelegenheid voor alumni om oud-studiegenoten en oud-docenten te ontmoeten!

Ook dit jaar zullen er weer diverse sessies te volgen zijn. Deze sessies worden gelijktijdig aangeboden, u dient dus een keuze te maken voor 1 sessie. Na afloop is er een aangeklede borrel met veel gezelligheid. De Amazing Bingham Boys "the best Invisible Music you have ever heard" zijn uiteraard ook weer aanwezig.

Bijzonder dit jaar

Ter gelegenheid van het feit dat 1 september 2016 Dirk Visser 25 jaar in dienst is van de Universiteit Leiden is de sessie IE dit jaar ingericht als 'IE-symposium: Het belangrijkste dat u van IE moet weten'.

Voor meer informatie zie de website van het Juridisch PAO.

Vanaf 15.30 uur  Ontvangst met koffie/thee
16.00 uur Opening door mw. prof.dr. J.P. van der Leun,