Just Peace Festival

21 september 2016 - 25 september 2016

Den Haag

Grootste vredesfestival van Nederland

Van woensdag 21 september tot en met zondag 25 september staat Den Haag weer in het teken van het jaarlijks terugkerende Just Peace Festival. Met ruim 40 activiteiten wordt vijf dagen lang stilgestaan bij de Internationale VN Dag van de Vrede. Het programma van het grootste vredesfestival van Nederland bestaat uit een mix van debat, podiumkunst, museale activiteiten, sport en muziek, waarbij het thema Vrede & Recht centraal staat.

Vredesloop, muziek en HagueTalks

Bezoekers kunnen onder andere deelnemen aan de Vredesloop, een kijkje nemen bij internationale organisaties, genieten van muziekoptredens of inspirerende sprekers ontmoeten bij HagueTalks.

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden maken deel uit van de volgende programma-onderdelen:

• Vredesloop
  • HagueTalks met Marieke Liem
  • UNconference The Hague

De evenementen zijn gratis maar je moet je wel aanmelden!

Meer informatie & programma