Universiteit Leiden

nl en

Lezing

De Ondernemingskamer in actie

  • Mevr. mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar
Datum
woensdag 28 september 2016
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
C 131

Mevr. mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar (raadsheer bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof te Amsterdam) geeft woensdag 28 september a.s. een gastcollege in het kader van het vak Ondernemingsrecht & Concernverhoudingen. Onder haar voorzitterschap van de Ondernemingskamer zijn er verscheidene interessante en spraakmakende zaken door de Ondernemingskamer gewezen. Zij is tevens eerder verbonden geweest als docent aan onze rechtenfaculteit.

Het Gerechtshof te Amsterdam.

Het college vindt plaats op woensdag 28 september tussen 17.00-19.00 uur in zaal C 131 en is vrij toegankelijk. Studenten die ingeschreven staan voor het vak Ondernemingsrecht & Concernverhoudingen hebben voorrang.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.