Universiteit Leiden

nl en

Lezing

De digitale voetstap: waarom jij wel iets te verbergen hebt

Datum
dinsdag 27 september 2016

Op 27 september zal Bart Schermer voor de tweede keer college geven bij de Universiteit van Nederland!

Wat is privacy? Elke volwassene in Nederland staat geregistreerd in minimaal 1500 databases. Maar wat doen de bedrijven met die gegevens die ze van je verzamelen? En wie weet er eigenlijk meer over jou: de overheid of Facebook en Google? Bart geeft verrassende inzichten en leert je bewust te zijn van het digitale spoor dat je dagelijks achterlaat.                                                            

Het college is een onderdeel van speciale collegereeks over Privacy & Data maken. Van sociale robots, hacken en de werkwijze van veiligheidsdiensten tot de uitgebreide algemene voorwaarden van je nieuwste app. Unieke colleges van 25 minuten plus Q&A na afloop.

Bijwonen? Dat kan. Geef je nu op via de website van Universiteit van Nederland.

Als student kun je de kortingscode "privacy"gebruiken voor 2,50 euro korting!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie