Universiteit Leiden

nl en

Festival | Olympische Spelen

Psychologiestudenten op 4x100 estafette in Rio

  • Tessa van Schagen | Naomi Sedney
Datum
donderdag 18 augustus 2016
Tijd
Locatie

Naomi Sedney: 'Het is ons doel om in Rio goud te pakken. We willen altijd harder. Onze tijd van 42,04 is goed, we zitten bijna in de 41 seconden.' Kijken of dat lukt! Donderdag zijn de series voor een plek in de finale op zaterdag.

Psychologen geven elkaar het stokje door

Een gouden ervaring op de 4x100 meter hebben ze al in de tas. Tijdens het Europees Kampioenschap in juli 2016 liepen de twee Leidse psychologiestudenten Tessa van Schagen en Naomi Sedney met Jamile Samuel en Dafne Schippers hun Nederlands record van 42,04. Was die kampioensrace in het Amsterdamse Olympisch Stadion de perfecte voorbereiding voor de Olympische Spelen in Rio?

Dubbeltalenten Tessa en Naomi lopen estafette in Rio

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.