Studievoorlichting

Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden
C1.04

Maandag 5 september aanstaande wordt het nieuwe collegejaar van de master Jeugdrecht geopend. Het is alweer het vijfde jaar dat de master Jeugdrecht van start gaat.

De nieuwe studenten worden verwelkomt in de Sterrewacht. Kinderrechter mr. R.H.G Odink zal tijdens het officiële gedeelte van de opening een lezing verzorgen. Verder zullen Mariëlle Bruning (hoogleraar Jeugdrecht), Ton Liefaard (hoogleraar Kinderrechten) en een alumnus van de master aan het woord komen. Ook de studievereniging JSV Liberi en de alumnicommissie zullen een korte toelichting geven.

Het officiële gedeelte wordt afgesloten met een stagemarkt en borrel. Onder het genot van een drankje kunnen de nieuwe studenten kennis maken met organisaties in het werkveld van het Jeugdrecht. Ook de loopbaancoach, Marije Bedaux, zal hierbij aanwezig zijn. De studenten kunnen loopbaan gerelateerde vragen bij haar kwijt en hun cv laten checken.

Meer informatie

De openingsbijeenkomst start om 15.15 uur in zaal C1.04 in de Sterrewacht in Leiden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij mw. Vera Versluis-Blankestijn met een e-mail naar jeugdrecht@law.leidenuniv.nl.

Hierbij het volledige programma van de masteropening (PDF).