Introductieweek

The HOPweek

22 augustus 2016 - 26 augustus 2016

Den Haag

The HOPweek is de introductieweek voor de studenten van Universiteit Leiden die in Den Haag studeren. The HOPweek is speciaal voor studenten van de bacheloropleidingen Bestuurskunde, Leiden University College (LUC), International Studies en Informatica & Economie. Eveneens kunnen studenten van de masteropleidingen die zijn gesitueerd in Den Haag deelnemen aan de introductieweek.

In een groepje van ongeveer vijftien studenten zul je samen met twee mentoren de stad en het strand van Scheveningen ontdekken. Daarnaast laten we de faculteit zien, leer je studenten van verschillende Haagse studies kennen en introduceren we je tot verschillende studentinitiatieven en het Haagse nachtleven. Het is zeker geen ontgroening; het is vooral een week waarin je kan zien wat Den Haag als studentenstad allemaal te bieden heeft, zowel op academisch als sociaal niveau. De week zal plaatsvinden van maandag 22 augustus tot en met 26 augustus 2016.

Website The HOP-week