Introductieweek

EL CID-week

15 augustus 2016 - 19 augustus 2016

Leiden

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus vindt de EL CID-week plaats. EL CID staat voor Enige Leidse Commissie Introductie Dagen. De EL CID verzorgt de introductieweek voor de eerstejaarsstudenten van de Hogeschool Leiden en de Universiteit Leiden.

Tijdens deze vijf dagen leer je de stad kennen waar je de komende jaren veel tijd gaat doorbrengen. De EL CID organiseert speciaal voor jou verschillende evenementen zoals verschillende informatiemarkten, een cultuurroute, een festival, een studiedag, een sportblok, verschillende feestjes en nog veel meer!

Je maakt op een leuke manier kennis met je studie en het gebouw van je studie, de stad Leiden en het studentenleven want je kunt de hele week terecht op álle studentenverenigingen. Als deelnemer krijg je daar rondleidingen en bezoek je de beste feesten. Bij veel studentenverenigingen is de EL CID-week het enige moment waarop je lid kunt worden!

Bovendien leer je tijdens de EL CID veel toekomstige studiegenoten en nieuwe vrienden kennen. Je wordt  in een groepje van ongeveer vijftien studenten geplaatst, waarvan de helft dezelfde studie gaat volgen als jij. Jij en je groepje worden de hele week begeleid door twee ouderejaars studenten. Of hoe wij ze tijdens de week noemen; mentoren.

Website EL CID-week