Universiteit Leiden

nl en

Startersavond

Avond voor (pre)starters en jonge ondernemers

Datum
woensdag 31 augustus 2016
Locatie
HUBspot
Langegracht 70
2312 NV Leiden

Alles over het starten van een onderneming...

Op woensdag 31 augustus organiseert Startersdagen.com in samenwerking met Economie071 en Rabobank Leiden-Katwijk een gratis Startersavond071 in Hubspot, Centrum voor Innovatie en Ondernemerschap in Leiden. De avond is bedoeld voor oriënterende starters, starters en jonge ondernemers. Het startersevent is de afgelopen tijd hard gegroeid en telt nu 331 kennispartners.

Waarom een startersavond?

80% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van Startersevent071. De avond wordt gevuld met een startersmarkt, seminars en diverse sprekers. Verschillende thema’s komen aan de orde, zoals klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding, financieel advies en ICT.

Afwisselend programma

Wethouder Robert Strijk van de gemeente Leiden opent de avond  om 18.45 uur. Daarna begint de startersmarkt waar maar liefst 29 standhouders gratis advies geven aan startende ondernemers. Gastheer Rudo Slappendel van Rudeboy Media neemt de aanwezigen mee in het verdere aanbod. Zo zijn er twee ronden met presentaties, seminars of workshops. Deze presentaties betreffen verschillende thema’s waar starters tegenaan lopen, zoals financiering, het bereiken van de klant, merkbescherming, een ondernemingsplan schrijven, enzovoorts. Daarnaast zijn er plenaire powersessies, waar ervaren ondernemers ter inspiratie hun verhaal vertellen. Het wordt een interessant en  avondvullend programma.

Aanmelden

De startersdag is op woensdag 31 augustus in HUBspot aan de Langegracht 70 in Leiden. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur voor een optioneel broodjesbuffet (à 9.50); verder is de avond gratis. Het officiële programma start om 18.45 uur.

Meer informatie en inschrijven

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie