Alumni-activiteit

Jonge Alumni Netwerk - Zomerborrel en Presentatie 'Van stagiaire tot museumdirecteur'

30 juni 2016
Hortus botanicus
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Let op: Een aantal verschillende factoren heeft ons doen besluiten om deze borrel + presentatie te verplaatsen naar het najaar. Zodra de nieuwe datum bekend is zullen we deze hier communiceren.

Hoe schop je het van stagiaire in een museum direct tot directeur van datzelfde museum? En hoe is het om de jongste museumdirecteur van Nederland te zijn?

Kom op donderdag 30 juni naar de zomerborrel van het Jonge Alumni Netwerk en luister naar het verhaal van Anne Kremers.

Anne Kremers

In de Oranjerie van de Hortus vertelt Anne (27, alumna Kunstgeschiedenis) over haar huidige werkzaamheden bij Villa Mondriaan (een splinternieuw museum in de Achterhoek) en hoe ze hier als stagiaire begon om vervolgens de jongste museumdirecteur van Nederland te worden.

Ze geeft een inkijkje in haar achtergrond, haar functie als directeur van het museum en gaat in op de uitdagingen die ze tegenkwam op haar weg naar succes.

Aansluitend is er tijdens de borrel uitgebreid de gelegenheid om andere jonge alumni te spreken en na te praten. Kom dus onder het genot van een drankje luisteren naar Anne’s verhaal en luidt samen met ons de zomer in!

19.00 deur open
19.30 presentatie Anne Kremers
20.00 borrel
21.30 einde borrel

Meer info en aanmelden

Kosten € 7,50 (excl. service- en transactiekosten)
Voor wie Jonge alumni v/d Universiteit Leiden
Aanmelden  Dit event wordt verplaatst naar een andere datum. Aanmelden is daarom momenteel niet mogelijk.

zomerborrel