Studievoorlichting

Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
A2.05

In september start de voltijd avondopleiding Management van de Publieke Sector, hét eenjarige masterprogramma over de complexiteit van en uitdagingen in de publieke dienstverlening. Een geweldige kans voor professionals om kennis over deze boeiende materie naar een hoger niveau te tillen, al dan niet in combinatie met een baan.

Binnen de Master Management van de Publieke Sector is sprake van twee aandachtsgebieden:

• Strategie, advisering en verandermanagement, dat gaat over de vraag hoe publieke managers de prestaties van de organisatie kunnen vergroten
  • Public Affairs, dat zich richt op de verhouding tussen publieke organisaties en hun omgeving van lobbyisten, stakeholders en media

De contacturen van het eerste aandachtsgebied staan geheel in de avond gepland, op maximaal drie doordeweekse dagen. De colleges voor de richting Public Affairs starten om 16.00 uur.

18:30 uur inloop;
19:00 uur gastcollege van Jaap Reijling;
19:45 uur pauze;
20.00 uur: presentatie programma en vragen.

Over de gastspreker
Jaap Reijling is kolonel b.d. van de Koninklijke Luchtmacht en ontving uit hoofde van zijn functie als luchtmachtattaché voor de Nederlandse ambassade in de VS de ‘Legion of Merit’, een prestigieuze militaire onderscheiding.  Reijling studeerde onder meer Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en promoveerde onlangs op organisatieveranderingen bij Defensie. Op basis van zijn ervaring vertelt hij over management van de publieke sector.

Aanmelden kan via w.j.van.noort@fgga.leidenuniv.nl, onder vermelding van uw naam, opleiding en beroep.