TechTalk

BioPartner Center Leiden, BioPartner 1
J.H. Oortweg 21
2333 CH Leiden

Onderzoekers in Leiden hebben een lange traditie om samen te werken met lokale of Nederlandse bedrijven. Dit uit zich in een breed spectrum van verbindingen, van informele connecties, studentenplaatsen en bilaterale R&D-samenwerkingen tot breedvoerige consortiaregelingen met complexe publiek/private financiering.

Luris, het knowledge exchange office van de Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum, ondersteunt het uitbreiden van deze relaties en onderzoekt hoe dergelijke verbindingen tot stand komen of kunnen worden verstevigd. Een initiatief op dit gebied is het TechTalk-programma. TechTalks zijn gericht op  het samenbrengen van de onderzoeksgemeenschap, of het nu academici zijn of werkzaam in het bedrijfsleven.

'Big Data' kan bijdragen aan meer inzicht en krachtige toepassingen, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Kom er meer over te weten op de TechTalk Supersized Data. Het genereren en opslaan van data, analyseren en visualiseren, van toegang tot toepassing, het komt allemaal aan bod. Bekijk het programma hier.

Luris organiseert TechTalks samen met Stichting Leiden Bio Science Park Foundation, Centre of Expertise Genomics in Leiden Generade, Centrum Bioscience en Diagnostiek (CBD) van de Hogeschool Leiden Sciences Leiden en Boerhaave Nascholing.

Borrel en barbecue Science meets Business
Na afloop van de TechTalk kunt u aanschuiven bij de borrel en jaarlijkse barbecue van de Science Meets Business Foundation, die ook dezelfde lokatie plaatsvinden. Aanmelden voor beide is verplicht en kan via bovenvermelde link.

Registreren