Kunst en Cultuur

Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat 1
2311 SV Leiden

Het laatste PM-concert van het jaar belooft een heel bijzonder concert te worden. Met grootheden zoals Antonio Vivaldi en Johan Sebastian Bach en met spectaculair 20e-eeuws werk van componisten als Leo Weiner en Peter Rose. Zelfs adepten van Russische Romantiek zullen niet teleurgesteld huiswaarts keren. Of u nu van een heerlijke Partita geniet, of van humor in muziek: u zult bij dit concert zeker aan uw trekken komen. Laat u vervoeren door gepassioneerde jonge musici, die niet kunnen kiezen tussen hun muzikaliteit en hun intellect. De Uomo universalis van deze tijd: de PM-student.

De uitvoerenden zijn studenten van de Universiteit Leiden die een minor aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag volgen. Studenten die een passie hebben voor zowel kunst als wetenschap. Wees van harte welkom.

Toegang vrij

Uitvoerenden