Universiteit Leiden

nl en

Cursus | Masterclass

Masterclass: De Nieuwe Public Affairs Professional

Datum
maandag 20 juni 2016
Tijd

Ontdek het effect van trends op uw taken en prioriteiten

Public affairs professionals hebben er steeds meer taken bij gekregen. Ze doen veel meer dan alleen de relaties met de beslissers onderhouden, slimme lobbyboodschappen bedenken en werkbezoeken organiseren. Het public affairs vak maakt een proces van taakdifferentiatie door.

In deze masterclass neemt lobbyadviseur Erik van Venetië u mee langs de maatschappelijke trends die van invloed zijn op het vak. In een kleine groep van maximaal 12 deelnemers vergelijkt u uw activiteiten met de vijf verschillende rollen van de PA-professional van nu. Past u de nieuwe ontwikkeling al in uw werk toe? Maakt u gebruik van de juiste competenties en stelt u de juiste prioriteiten? Welke dingen kunt u beïnvloeden en welke juist niet?

Meer informatie>

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.